A hangoskönyv tartalma:

 1. Találkozás állatokkal
 2. Hogyan gyilkoltuk meg a nagymamát?
 3. Hol volt, hol nem volt, a világon egyszer...
 4. A kutya és a macska
 5. Sírig tartó kapcsolatok
 6. Tűnve megálló pillanat
 7. Mi minden van a szívben?
 8. Pokol a Földön - A kígyó tragédiája
 9. Vágy és ragaszkodás
 10. Lovak és Böbe
 11. Ősidők és A csend
 12. Távol-keleti legenda
 13. A romok halálos bűvölete – Számadás
 14. That's What Friends Are For

Popper Péter: A karnevál vége

Malek Andrea és Perjés János előadásában

Izgalmas kiadvánnyal jelentkezik a Collective Art kiadó: két sikerkönyv és egy remek színdarab egy hangoskönyvben. A Karnevál vége megható tisztelgés a tavaly elhunyt szerző, Popper Péter emléke előtt – a sikeres "színházcsináló" Perjés János és a kiváló énekes-színésznő Malek Andrea előadásában.

A Ne menj a romok közé és a Részemről mondjunk mancsot Popper Péter élete alkonyán megírt két remekműve, hatalmas közönségsikert aratott mindkettő. A szerző maga is színházrajongó volt, a 80-as években írt is színdarabokat. Műveinek színpadi adaptációját most először rögzíti hangoskönyv a Turay Ida Színház Spirit Kamaraszínházának előadásában. A kiadvány további különlegessége, hogy már most, december elején debütál a hazai közönség előtt, míg a hangoskönyv alapjául szolgáló színdarab jövő februárban áll először színpadra.

"Ez a színpadi változat, így a belőle készült hangoskönyv sem hasonlít az eddig megjelent Popper-kiadványokhoz" - mondja Perjés János, aki maga játssza az egyik szerepet is. "A történetek szituációkba helyezve elevenednek meg, Malek Andreával több karakter bőrébe bújunk. Óriási játék az egész, ami a hangoskönyv formájában reményeink szerint az egész családnak szól."

Megvásárolható közvetlenül a Collective Art kiadó belvárosi irodájában, valamint postai utánvéttel megrendelhető az alábbi gombra kattintva

A CD ára:

2990 Ft

Rendelési információk

Collective Art | 1054 Budapest, Akadémia u. 9. | T: +36 1 794 10 51 | E-mail: info@collectiveart.hu

© 2011 Collective Art Kft. | Minden jog fenntartva | Web: Collective Media